Posesorii de iPhone au “incredere oarba” in produsele Apple

apple-1_2667982b

Cei mai multi utilizatori de iPhone recunosc ca nici macar nu iau in considerare produsele rivale din piata cand e vorba de schimbarea telefonului. Posesorii de iPhone recunosc ca au o incredere aproape oarba in produsele Apple si ca le place sa fie asociati cu brandul.

Aproximativ 60% din cei peste 2000 de utilizatori chestionati in cadrul unui sondaj realizat de SIMOnlyContracts.co.uk au spus ca ar alege intodeauna sa inlocuiasca actualul iPhone cu ultimul model al aceluiasi smartphone, admitand ca au o “incredere oarba” in produsele Apple.

Cand au fost intrebati daca iau in considerare un alt brand pentru telefon, 78% dintre respondenti au spus ca “nu se pot imagina detinand un alt tip de telefon in acest moment”. Aproximativ 54% din respondenti au spus ca au detinut anterior si un alt model de iPhone, iar cand au fost intrebati de ce au cumparat cel de-al doilea model de iPhone 37% au raspuns ca se obisnuisera cu interfata iOS, 28% au spus ca noul iPhone a fost cel mai bun telefon pentru ei in momentul achizitiei, iar 25% au spus ca au achizitionat un alt iPhone pentru ca prietenii si familiile detineau astfel de telefoane si au dorit sa mentina legatura cu acestia prin aplicatii speciale pentru produsele Apple cum ar fi Facetime.