LaCie ofera storage de 1TB wireless cu Hotspot Sharing pentru Mac-uri si device-uri cu IOS.

lacie_fuel

LaCie a anuntat lansarea hard-ului extern “Fuel”, permitand utilizatorilor sa-si mareasca cu usurinta spatiul de stocare al device-urilor cu iOS.

Hardul il poti incarca cu 1 TB de filme, fotografii sau documente, pe care sa le accesezi apoi wireless oricand fara sa ai nevoie de cabluri sau de internet, iar cu o durata a bateriei de 10 ore il poti folosi toata ziua,

Fuel de la LaCie isi creaza propria retea Wi-Fi ca si router-ul de acasa, la care sa conectezi pana la 5 device-uri cu iOS in acelasi timp, sau poti transmite video HD pe 3 device-uri in acelasi timp. Fuel are capacitatea de a folosi AirPlay si poti sa faci mirror unui film de pe iPad pau iPhone pe un display mai mare doar prin apasarea unui buton. Transmiterea de fisiere se face prin drag and drop prin Wi-Fi, cablu USB 3, sau poti folosi Dropbox pentru a le sincroniza automat.

Similar hard-ului Wireless Plus de la Seagate, Fuel de la LaCie ofera un spatiu de stocare de 1 TB si permite utilizatorilor de device-uri cu iOS sa acceseze continutul hardului prin aplicatia Seagate Media.