Fisiere din configurarea AirPlay din iOS 7 indica o noua generatie de Apple TV

13.09.11-ATV

Cum discutiile despre un nou Apple TV au tot crescut in intensitate, referinte la a patra generatie de Apple TV se pare ca au fost gasite in fisierele de configurare pentru iOS 7.

Fisierele se refera la un device identificat ca “AppleTV4,1” in timp ce modelul actual de Apple TV are ca indicator “AppleTV3,2”. La produsele Apple, o schimbare a primului numar dupa denumirea produsului indica de obicei o schimbare hardware substantiala, in timp ce schimbarea celui de-al doilea numar se face in cazul unei schimbari minore.. Asta s-a vazut ultima data in ianuarie, cand Apple a lansat un model usor modificat al celui de generatia a treia si a schimbat numarul de identificare din “AppleTV3,1” in “AppleTV3,2
Ce va contine acest nou device nu se stie deocamdata, dar speculatiile sunt centrate in jurul adaugarii unui suport pentru gaming si App Store care ar transforma cutiuta intr-un fel de consola de jocuri bazata pe iOS. Apple a cumparat compania PrimeSense, a carei tehnologie a stat la baza Xbox Kinect pentru $360 milioane anul trecut.