Top pedometre pentru iPhone

larklife-bands-trio-large

Din seria gadget-urilor pentru fitness, azi va prezentam trei device-uri gen pedometru pe care le poti conecta la iPhone si o aplicatie pedometru pentru iPhone cu ajutorul carora poti face din acesta un adevarat antrenor personal.

Larklife
Larklife este un pedometru creat pentru a-ti da un impuls in realizarea a macar 10000 de pasi zilnic. Larklife este o banda care se poarta la incheietura si care te poate trezi, folosind o alarma de ceas, inregistreaza cele mai usoare miscari realizate de tine in timpul zilei si apoi le transmite telefonului. Aceasta aplicatie invata care iti sunt obiceiurile proaste si ofera sfaturi de antrenamente pentru a le corecta, in timp ce e posibil sa inregistreze pana si obiceiurile alimentare.

Jawbone Up
JoJawbone Up aceast pedometru gen bratara cu denumire ciudata are senzori de miscare din belsug si este capabil sa-ti minitorizeze pana si somnul. Jawbone este folositoare in identificarea unor lipsuri majore in activitatea zilnica cum ar fi lipsa catorva km din cei 10000 de pasi pe care cica ar trebui sa ii faci zilnic.
Aceasta “bratara” are o aplicatie pentru iPhone si Android care iti poate spune cat de bine ai dormit bazat pe cat te-ai miscat in timpul somnului, simtind diferenta intre somnul usor si somnul adanc. Jawbone foloseste foloseste un jack de 3,5 mm care se poate conecta la un smartphone pentru a schimba date si incarcare.

Fitbit Force
Aceast pedometru pentru incheietura este un impuls puternic pentru fitness-ul din fiecare zi, o banda neteda pe care o poti purta pe mana toata ziua. Esti motivat sa continui miscarea cu statistici in timp real chiar pe suprafata bandei. Urmareste cati pasi ai facut, distanta parcursa, caloriile arse, trepte urcate si minute active de-a lungul zilei. In timpul noptii, banda iti poate urmari felul in care te odihnesti si te poate trezi cu o alarma cu vibratii.

Moves
Moves este o aplicatie pedometru pentru telefon, are un step counter care poate inregistra mersul sau alergarea si este creata sa fie lasata pornita toata ziua, deci face cam acelasi lucru ca aplicatia Fitbit Force.