Olimpicii – liber la iPhone

Winter-Olympics-Logo

Comitetul Olimpic International a spus ca atletii de la Olimpiada de Iarna de la Soci sunt liberi sa foloseasca orice fel de device doresc – inclusiv iPhone – in timpul ceremoniilor de deschidere. Deasemenea, nu li se cere sa-si acopere logo-urile de pe niciunul din aceste device-uri.

Aceasta precizare a fost facuta dupa ce ieri s-a raportat ca Samsung a cerut atletilor sa-si acopere logo-urile de pe device-urile competitorilor ca o conditie pentru primirea gratuita a unui smartphone Galaxy Note 3 in pungile cadou daruite tuturor celor din parcul Olimpic.

Purtatorul de cuvant al Comitetului Olimpic International a spus ca: “No it is not true. Athletes can use any device they wish during the Opening Ceremony. The normal rules apply just as per previous Games.

The Samsung Note 3 that were distributed are a gift to the athletes, so they can capture and share their experiences at the Games, and the phones also contain important competition and logistical information for competing athletes.”

Asadar este posibil ca Samsung sa fi cerut ca logo-urile sa fie acoperite, dar nu a fost o cerere oficiala de la Comitetul Olimpic International si atletii nu vor fi penalizati pentru folosirea sau afisarea telefoanelor care nu au fost produse de Samsung.