Morgan Stanley “vede” $17,5 miliarde din iWatch in primul an

0204-iwatch-1

Intrarea Apple in piata de wearables cu asa numitul iWatch ar fi o miscare extrem de profitabila pentru companie, o banca de investitii prevazand ca noul device va aduce pana la $17,5 miliarde in primul an de vanzari.

Unul din analistii de la Morgan Stanley crede ca vanzarile din acest nou device ar putea depasi pana si debutul impresionant al iPad (de $12 miliarde din vanzari in primul an). In centrul acestei analize sta faptul ca iWatch se pozitioneaza ca un accesoriu natural pentru zeci de milioane de device-uri existente deja, mai repede decat o noua categorie de produse cum au fost iPod sau iPad cand au fost lansate prima data. Asta ar deschide piata pentru cei care detin deja un iPhone sau iPad, precum si pentru cei care cumpara pentru prima data un produs Apple.

Apple se crede ca are o echipa de peste 100 de persoane care lucreaza la iWatch. Acest iWatch se presupune ca va avea capacitati biometrice avansate. Compania a adaugat o multime de oameni din industriile fashion, fitness si medicala.