SenseCover – Husa flip cu senzori touch pentru iPhone

1128-sensecover-1

Moshi – realizatorul de accesorii pentru telefoane mobile, a lansat SenseCover, o husa flip pentru iPhone 5C si iPhone 5s. Aceasta husa flip este dotata cu o serie de senzori care permit utilizatorilor sa raspunda la telefon sau sa opreasta alarmele fara sa expuna ecranul telefonului.

Pentru a realiza aceste lucruri este suficient sa iti plimbi degetul pe senzorii montati pe exteriorul husei SenseCover.

Folosind ceea ce Moshi spune ca este tehnologie proprie, o serie de senzori sensibili la atingere implantati in partea de deasupra husei, utilizatorul poate interactiona cu iPhone 5c sau iPhone 5s fara a scoate telefonul din husa sau mai bine spus fara a deschide husa in care se afla telefonul.

Senzorii, aflati deasupra locului unde apar de obicei mesajele “slide to unlock” sau “slide to answer”, detecteaza atingerea degetului utilizatorului. O parte speciala a husei, situata in partea frontala superioara, permite utilizatorului sa vada informatiile legate de ID-ul celui care apeleaza sau poate fi folosit pentru a vedea ceasul telefonului.

Cand utilizatorii vor sa acceseze ecranul iPhone-ului, husa SenseCover poate fi indoita si tinuta deschisa cu ajutorul unui magnet situat pe partea din spate a husei, iar cand utilizatorul vrea sa inchida husa, un magnet situat in partea laterala a acesteia tine husa inchisa. SenseCover este de asemenea croita pentru a lasa liber accesul la toate butoanele iPhone-ului, precum si la camerele din fata si de pe spatele acestuia.