Interviu – Tim Cook despre ce urmeaza

cook-140124-1

Intr-un interviu recent pentru ABC News in legatura cu fabricarea desktop-ului Mac Pro in Texas, Tim Cook a fost a spus doar ca Apple “can do more”. Cook a confirmat ca fabrica din Arizona va produce sapphire glass, dar a refuzat sa dea mai multe detalii cand a fost intrebat daca sticla de acolo va fi folosita pentru un iPhone mai mare.

Pe masura ce reporterul continua sa-l intrebe pe Cook despre posibilele utilizarii ale sapphire glass, CEO Apple a a spus razand ca “este pentru un inel” (comentariul jovial isi are radacinile in zvonurile de anul trecut, conform carora Apple pregatea un iRing pentru a controla Apple TV-ul).

In afara de faptul ca un iRing nu pare sa fie in planurile de viitor apropiat ale Apple, altceva nu a prea spus Cook legat de planurile viitoare ale Apple. Executivii Apple considera ca oamenilor le place sa fie surprinsi si asta este parte din abordarea companiei.
cook-140124-2

Cand a fost intrebat despre legendara discretie a Apple legata de dezvoltarea noilor produse, Tim Cook a recunoscut ca sunt angajati care nu pot spune familiilor la ce lucreaza si ca draperiile negre care tin departe de ochii curiosilor noile produse la care se lucreaza chiar exista.  “Yes, there are black drapes, and numerous locked doors, and many other things”.

La sfarsitul interviului a vorbit despre cum se trezeste in fiecare dimineata la 3:45 si citeste sute de email-uri de la clientii Apple. A mai spus ca posibilitatea de a vedea “la prima mana cum produsele companiei  afecteaza oamenii este un “privilegiu”.