iPhone a implinit 7 ani

steve-jobs-original-2007-iphone

Ieri s-au implinit sapte ani de cand Steve Jobs a prezentat iPhone. Introducerea iPhone a avut loc la Macworld Expo 2007 la San Francisco.

Desi device-ul nu a fost lansat decat 6 luni mai tarziu, acea prezentare a oferit publicului prima imagine a ceea ce Steve Jobs a prezentat ca trei device-uri in unul singur: un iPod cu touchscreen, un telefon si un mijloc de cumunicare prin internet.

“Today, we’re introducing three revolutionary products. The first one is a widescreen iPod with touch controls. The second is a revolutionary mobile phone. And the third is a breakthrough Internet communications device. So, three things: a widescreen iPod with touch controls, a revolutionary mobile phone, and a breakthrough Internet communications device. An iPod, a phone, and an Internet communicator. An iPod, a phone…are you getting it? These are not three separate devices. This is one device. And we are calling it iPhone. Today, Apple is going to reinvent the phone.”

La sapte ani de la lansare, iPhone a fost imbunatatit in toate domeniile, dar iPhone-ul original ramane recognoscibil deoarece Apple a pastrat in mare designul original, neted, cu un singur buton rotund de home pe fata device-ului.