Viber lanseaza ” Viber out” pentru a celebra a treia sa aniversare

4.1-Promo-Image-Viber-Out

Viber, una dintre cele mai populare aplicatii VoIP, lanseaza astazi ” Viber out”, ca echivalent al Skype de a apela orice numar de telefon mobil sau fix.

Cea mai recenta versiune de Android si iOS App – Viber 4.1 permite efectuarea de apeluri telefonice VoIP in orice tara de pe glob folosind propriul numar de telefon ca si Caller ID, asa ca persoanele sunate vor sti exact cine a initiat apelul.

In mod clar in concurenta cu Skype Microsoft pe piata VoIP, Viber pretinde a fi considerabil mai ieftin pentru apeluri de voce. In acest sens cei de la Viber ofera si un comparator de preturi pentru efectuarea de apeluri telefonice, ei oferind utilizatorilor posibilitatea de a afla cati bani economisesc daca plaseaza un apel telefonic folosind Viber si nu serviciile oferite de catre cei de la Skype.

Viber_Skype_top7
Creditul pentru efectuarea de apeluri fixe / mobile  poate fi achizitionat din app Store atat pentu Android cat si  iOScat si de la versiunea desktop a Viber. In conformitate cu Viber, o versiune de Windows Phone este în prezent in curs de dezvoltare si va fi disponibila in curand.
Odata cu dezvoltarea Viber Out, Viber are acum doua servicii cu plata – Viber Out si Sticker Market.