S-a lansat creionul “Pencil” pentru aplicatia “Paper”

pencil

FiftyThree, dezvoltatorul din spatele aplicatiei “Paper” a lansat “Pencil”, pentru a-l folosi impreuna cu aceasta.

Pencil vine in doua variante, una din lemn si una din aluminiu, si amandoua se conecteaza la iPad prin Bluetooth. In plus fata de varful standard de creion, Pencil ofera si o “guma de sters” in capatul creionului exact ca un creion obisnuit. Cand este conectata cu “pencil”, aplicatia “paper” include o functie de respingere a contactului cu palma, astfel incat cel care utilizeaza “creionul” sa isi poata tine mana pe display-ul iPad-ului, dar in acelasi timp, culorile pot fi amestecate pe “hartie” cu degetele. Imperecherea dintre Pencil si Paper (“creion” si “hartie”) deblocheaza tools-uri din aplicatie, care sunt in mod normal achizitionate prin castiguri din aceasta.

“Great tools inspire great ideas. Pencil is the most natural and expressive tool for getting ideas on Paper. Advanced technology meets beautiful design to keep you in the flow, without needing to switch tools. With Erase, Blend, and adaptive Palm Rejection, Pencil puts creative possibility in your hands.”

Pentru ca Pencil a fost creat sa functioneze cu aplicatia Paper, functionalitatea lui in alte aplicatii este limitata. Creionul se incarca printr-un port USB, in mai putin de 90 de minute si o singura incarcare poate tine pana la o luna. “Creionul” poate fi cumparat de pe site-ul FiftyThree pentru $50 versiunea Graphite si pentru $60 versiunea Walnut, iar aplicatia Paper poate fi descarcata de pe App Store gratuit.