Macheta 3D a noului campus Apple

campus-131011-1

Propunerea pentru noul campus Apple din Cupertino California, a fost prezentata intr-o macheta 3D celor de la San Jose Mercury News. Apple spera ca proiectul sa fie aprobat de Consiliul Local din Cupertino saptamana viitoare.

Printre cei care au prezentat macheta (descrisa ca “living-room sized model of the building,” a fost si directorul de real-estate si facilitati de la Apple. Acesta a sustinut ca proiectul va converti un spatiu care este mai mult acoperit de asfalt intr-unul verde si prietenos cu mediul.

campus-131011-3

“This will be one of the most environmentally sustainable developments on this scale anywhere in the world,” Whisenhunt said. “A building like this will use 30 percent less energy than a typical corporate building in the Valley. And that’s 100-percent renewable energy, which is unheard of on this scale.”

campus-131011-2

Proiectul acestui campus a fost prezentat de Steve Jobs in ceea ce s-a dovedit a fi ultima lui aparitie publica. La momentul respectiv Steve Jobs credea ca AppleĀ  ar putea “have a shot at building the best office building in the world. I think it could be that good.”, a mai spus ca acesta facilitate ar arata “a little like a spaceship landed.”