Dropcam Pro duce supravegherea video Wi-Fi la un alt nivel

dropcam-131010-1

Dropcam a anuntat lansarea unei noi camere, la care a adaugat un video mai patrunzator, audio imbunatatit, un zoom mai mare, un unghi de filmare mai larg si suport pentru Bluetooth Low Energy si dual band Wi-Fi.

Noua Dropcam Pro are imagine de o calitate de doua ori mai buna decat predecesoarea ei, cu un zoom 8x si un unghi de filmare de 130 de grade. Noul suport pentru Wi-Fi dual band, da utilizatorilor posibilitatea sa foloseasca aceasta camera pe retele wireless de 2.4 si 5.0 gigahertzi.

dropcam-131010-3

Adaugarea suportului Bluetooth Low Energy permite utilizatorilor sa seteze Dropcam Pro cu un iPhone sau iPad si elimina necesitatea de a a conecta device-ul la un Mac sau PC pentru setarea initiala. Noul microfon si speaker din Dropcam Pro permite sunet imbunatatit cand se foloseste optiunea two-walk-talk. Cand se verifica remote camera, utilizatorii pot vorbi direct cu persoanele pe care le vizualizeaza. Dropcam Pro are si un mod vedere de noapte, iar din cloud pot fi trimise notificari prin e-mail sau direct in aplicatia Dropcam pentru iOS.

dropcam-131010-3

Alte caracter√≠stici ale acestei camere ar fi ca poate fi pornita/oprita in functie de locul unde te afli sau dupa un program stabilit. Inregistrarile de pe Dropcam Pro pot fi salvate in cloud si utilizatorii pot salva si impartasi cu prietenii clipurile preferate. Imaginile live pot fi deasemenea impartite cu prietenii, sau facute publice. Dropcam spune ca foloseste “bank-level security” pentru a asigura securitatea imaginilor live si a inregistrarilor.