iBooks Author

 

resize-iba-100027396-medium

iPhone-ul poate avea in curand posibilitatea de a descarca e-book-urile facute cu iBooks Autor. In prezent, iBooks Author poate fi descarcat doar pe un iPad care ruleaza cel putin iBooks 3.0 sau  iOS 5.1.

“While this message still shows up on the Web, visit an iBooks Author book in the iTunes Store and you’ll see the following: “To view this book, you must have an iOS device with iBooks 3.0 or later and iOS 5.1 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.” A request for comment from Apple regarding the wording change went unanswered on Wednesday, and as of this writing, the iPhone still can’t download iBooks Author ebooks despite the text’s claims to the contrary.”

ibooks20icloud20download-100009942-medium

Schimbarea de limbaj de pe iTunes Store, care sa reflecte urmatoarea lansare a iBooks pentru Mac OS X pe Mavericks, este un semn pozitiv. iBooks Author are deja suport pentru cartile in format portret, cu elemente interactive care apar de-a lungul partii laterale a textului in timpul parcurgerii cartii, ideal pentru ecrane mici ca cel de iPhone și iPod touch. Este probabil ca in toamna sa fie lansata o versiune actualizata a iBooks pentru iOS, cu suport pentru iOS 7.