Spotify anunta ‘Spotify Connect’ pentru streaming audio wireless

spotify-connectPopular Spotify,serviciul de muzica a anuntat Astazi ca va lansa un nou “Spotify Connect”, caracteristic pentru aplicatiile sale mobile si desktop, care permite utilizatorilor sa reda muzica wireless de la sisteme compatibile audio sau de la alte dispozitive.
Caracteristica este similara in multe feluri standardul AirPlay de la Apple, si are  fundal de streaming pentru a permite utilizatorilor sa continue utilizarea dispozitivelor lor pentru alte sarcini in timp ce reda muzica.

Bring your music home. You walk through the door, listening to a great playlist on your phone. With Connect, just hit play on your living room speakers and the music instantly fires up, right where you left off. You won’t miss a beat. 

Then pick up your tablet to control the music from your sofa. Or switch the sound to your iPod Touch in the kitchen’s docking station. Keep the music flowing with Connect.”

Spotify a anuntat parteneriate cu Pioneer, Philips si Denon, iar Spotify Connect va fi “disponibil in curand” pe iOS pentru abonati la pretul de 9.99 $/pe luna. Suportul pentru dispozitivele Android si aplicatiile desktop va fi disponibil “in urmatoarele luni”.