Apple updateaza aplicatia iTunes Festival cu streaming video

Festival

Versiunea 4.1 a aplicatiei iTunes Festival London 2013 furnizeaza informatii, stiri despre artisti si programul spectacolelor din acest an al festivalului din Londra. Aplicatia are 38,9 MB si este disponibila gratuit pentru iPhone, iPad sau iPod cu cel putin iOS 6.0.

Utilizatorii aplicatiei vor putea urmari performantele live, in timp ce alte spectacole pot fi rezervate pentru download la un moment ulterior. Utilizatorii iTunes si Apple TV vor avea si posibilitatea¬† sa vada spectacolele in HD. Ca si in anii trecuti detinatorii de Apple Tv vor vedea ca un canal iTunes Festival va aparea pe device-urile lor, dandu-le acces la continutul muzical. Apple a spus despre festival ca acesta va fi “the best ever with an incredible lineup of global superstars and emerging artists.”

Festivalul incepe in aceasta duminica la Londra si in fiecare noapte din septembrie vor interpreta diferiti artisti (in total peste 60). Printre cei care si-au anuntat prezenta la festival se numara Justin Timberlake, Ellie Goulding, Dizzee Rascal, sau Robin Thicke.