Furnizorii de iWatch spun ca ar putea fabrica 63 milioane de iWatch in 12 luni

Apple

Se pare ca 2 firme din Taiwan (Quanta si Inventec) vor fabrica mult asteptatul iWatch de la Apple. Rapoartele locale si analistii din Taiwan spun ca acesta ar putea fi lansat in 2014 si ca in primul an ar putea produce 38 de milioane de iWatch, iar anul urmator cifra ar putea sa creasca pana la 63 de milioane.

Apple nu a recunoscut ca se lucreaza la acest device, dar posibilitatea unui iWatch a fost subiectul unor speculatii in crestere din moment ce au iesit la lumina faptul ca Apple are o echipa care lucreaza la un “wearable computer” domeniu despre care Tim Cook spune ca este profund interesat.
Interesul Apple in acest domeniu a iesit la iveala dupa ce a aplicat pentru iWatch marca inregistrata in Japonia la inceputul lui iulie, iar recent a anagajat un executiv de la Nike.
Pretul si functionalitatea sunt problemele cheie pe care Apple trebuie sa le rezolve pentru a castiga competitia cu “Galaxy Gear” watch device de la Samsung (a carui lansare e pe 4 sept la Berlin) si “Glass” de la Google.