Vrei un iPhone nou??? – Asteapta!!! Acum este cel mai prost moment sa cumperi un nou iPhone

iphone_5c_verde

Noul iPhone care va aparea la inceputul lui septembrie, va avea cateva upgrade-uri cheie. Vorbim despre un procesor cu 31% mai puternic, o baterie mai buna si poate un dual LED flash pentru camera de 12 megapixeli.

Am auzit de asemenea ca iPhone 5S va avea un cititor de amprenta in butonul de home, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa tastezi PIN-ul niciodata. Si daca iti place sa iesi in evidenta, se pare ca noul iPhone 5S va aparea si in varianta aurie pe langa traditionale alb si negru.

iphone5s

Au tot aparut online in ultima vreme detalii despre noul iPhone 5C. Se pare ca iPhone 5C va avea spatele din plastic, va fi disponibil intr-o varietate de culori (albastru, rosu, galben, verde) si va fi dotat cu o camera de 8 megapixeli. Se pare ca va fi o optiune mai ieftina, mai durabila, mai colorata pentru copii sau pentru oricine nu are nevoie, sau nu vrea un produs premium la un pret premium.

Chiar daca nu esti curios ce ar putea face noul iPhone 5S, sau iti pasa prea putin de coloratul iPhone 5C, tot ar trebui sa astepti pana iti iei un iPhone nou. De ce? Pentru ce orice iPhone care este pe piata in acest moment va fi mai ieftin luna viitoare.