Noul iPad Mini intr-un nou set de fotografii

ipad_mini_2_1

In ciuda zvonurilor ca Apple s-ar putea sa amane lansarea noului iPad mini pana anul viitor, a doua generatie de iPad mini se asteapta sa fie lansata in timpul celui de-al patrulea trimestru al acestui an si sa dispuna de Retina Display. In aceeasi perioada Apple este asteptat sa lanseze si noul iPad 5.

ipad_mini_2_3

Un nou set de imagini in care apare carcasa spate a noului iPad Mini au aparut online. Desi nu au aparut informatii suplimentare alaturi de aceste fotografii, se pare ca noul iPad Mini va avea o forma aproape identica cu modelul actual, cu exceptia poate a unui nou Retina Display.

ipad_mini_2_2

Carcasa nu etaleaza alte informatii cu exceptia logo-ului Apple incastrat, care difera de modelul actual unde logoul este printat direct pe exteriorul carcasei. Imaginile sunt foarte apropiate de cele care au ajuns online la inceputul lui august, dar se pare ca logo-ul aratat aici este argintiu, in loc de ceea ce se credea ca e negru in setul de fotografii initial. Dat fiind finisajul neted si lucios al logo-ului Apple pe iPadul Mini, acesta poate parea argintiu sau negru in functie de unghiul din care il privesti.

Noile fotografii arata ca a doua generatie de iPad mini va fi disponibila in doua variante: Wi-Fi si Wi-Fi+Cellular (aceasta varianta elimina partea din plastic de deasupra locului unde se afla antena celularului).